Datum: 18-04-2021 - 01:22

01
mrt
'21
De 'Voetenkoning' een nieuwe pedicure in het centrum van het dorp Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De 'Voetenkoning' een nieuwe pedicure in het centrum van het dorp.

Met goed verzorgende pijnvrije voeten wordt lopen en bewegen een stuk makkelijker en plezieriger. Om uw voeten in conditie te houden verdienen ze regelmatig extra aandacht. Dit geeft ontspanning en een verzorgd uiterlijk. Maar het is ook belangrijk om pijnlijke problemen te verhelpen en te voorkomen, bijvoorbeeld als gevolg van een staand beroep of medische aandoening....

Voetverzorging is dus, in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen overbodige luxe. Bij de 'Voetenkoning' krijgen uw voeten de aandacht die ze verdienen.  

Mijn naam is Frances de Koning en ben door mijn werk in de thuiszorg getriggerd door zorg aan de voeten. Ik kwam tijdens mijn werk veel in aanraking met veel verschillende vormen van voetproblematiek. Tot mijn grote frustratie kon ik de cliënten hierbij niet helpen omdat de kennis mij ontbrak en dit niet tot mijn takenpakket behoorde.

Hier wilde ik graag verandering in brengen. Mede daarom ben ik in 2016 gestart aan de opleiding pedicure bij opleidingsinstituut Pediroda. Vanaf 2016 kom ik bij de mensen aan huis om hun voeten de aandacht te geven die ze verdienen. In 2019 heb ik me verder gespecialiseerd als medisch pedicure om zo ook de complexere klachten te kunnen behandelen.

Al 5 jaar kom ik met veel plezier bij de mensen thuis. Vanaf 3 maart (dan zijn de contactberoepen weer toegestaan ivm Covid-19) ben ik elke vrijdag te vinden bij Podologiepraktijk Bollenstreek, midden in het centrum van Noordwijkerhout.

U kunt terecht voor behandelingen zoals:
* basis pedicurebehandeling
* diabetische/reuma pedicure behandeling
* specialistische technieken

Heeft interesse of gewoon een vraag? Schroom dan niet om te bellen.
06-1304 7916

Frances de Koning
De 'Voetenkoning'