Datum: 18-04-2021 - 02:31

28
feb
'21
Steun 50 lokale restaurants door het kopen van het kookboek 'Keukengeheimen uit de Bollenstreek'.
Geschreven door Rotary club Lisse Bollenstreek

Steun 50 lokale restaurants door het kopen van het kookboek 'Keukengeheimen uit de Bollenstreek'.

Door de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn er veel horecaondernemers zeer hard getroffen. Wie zijn de getroffen ondernemers? Hoe kunt u hen helpen? Dat kan door het kopen van het kookboek 'Keukengeheimen uit de Bollenstreek'. In dit boek presenteren ca. 50 lokale restaurants in onze Bollenstreek, hun specialiteiten met receptbeschrijving. De opbrengst...

van het boek komt geheel ten goede van de deelnemende restaurants. Doel van de actie is om de zwaar getroffen horecasector een financieel duwtje in de rug te geven.

De volgende BON-adverteerders doen onder andere mee met de 50 lokale restaurants in onze Bollenstreek:

Brasserie Op Dorp

Como & Co

Het Wapen van Noordwijkerhout

Landgoed Tespelduyn

De volledige opbrengst op het boek wordt gedoneerd aan de deelnemende horecabedrijven! In het boek vindt u heerlijke gerechten. Een culinaire reis door de Bollenstreek, thuis bij u op tafel!

Rotary Lisse - Bollenstreek en Rotaract Bollenstreek willen de horeca graag een financieel steuntje in de rug geven en geven in samenwerking met deze horecabedrijven dit uniek kookboek uit!

Mede door een flink aantal sponsoren is het mogelijk dat de gehele opbrengst ten goede komt aan de lokale horeca. Voor slechts € 22,50 komt u in het bezit van dit unieke boek, en voor de eerste 1000 boeken geldt een speciale 'Early Bird' prijs van € 19,95. 

In het boek vindt u meer dan 50 culinaire gerechten verdeeld over:
* Voor bij de koffie
* Lunch
* Voorgerecht
* Hoofdgerecht
* Nagerecht
* Voor bij de borrel

Voor meer informatie en het bestellen van het boek, klik hier.