Datum: 19-04-2021 - 11:49

27
feb
'21
Er komt een 5e seizoen van Chateau Meiland en komen de Meilandjes weer terug naar Noordwijkerhout?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De Meilandjes bij Eva Jinek: Chateau Marillaux (onder voorbehoud) verkocht. (uitzending gemist)

Op vrijdagavond 26 februari waren de Meilandjes, Martien, Erica, Montana en Maxime, te gast bij Eva Jinek bij haar tv-programma op RTL4. Daarin vertelden de familie over het nieuwe 5e tv-seizoen wat aanstaande maandag 1 maart van start gaat bij SBS6. Natuurlijk werden bij Jinek een aantal onthullingen gedaan, eentje wisten we eigenlijk al......dat de Meilandjes terugkomen naar Noordwijk....

de verhuizing van Maxime naar Noordwijk is al zeker zei ze bij Eva, maar Martien en Erica zijn nog serieus bezig met de koop van een huis......waar? De boulevard-pers gokt dus al in De Zuid van Noordwijk.

Een ander leuk nieuwtje wat men vertelde is dat, na een flinke tijd te koop hebben gestaan, het chateau verkocht is. Weliswaar nog onder de gebruikelijke 'onder voorbehoud' zei Erica, maar afgelopen donderdag is het verkoopcontract getekend.

De Meilandjes gaven aan heel erg blij te zijn en dat de koper een super enthousiaste man is die Chateau Marillaux graag in zijn huidige opzet wil doorzetten en uitbouwen. U kunt het interview van Eva Jinek met de Meilandjes hier terugkijken, klik hier.

F
oto BON.