23
feb
'21
Stichting Bloemenslinger overhandigt cheque aan Vrienden van Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Stichting Bloemenslinger overhandigt cheque aan Vrienden van Munnekeweij

Stichting Bloemenslinger heeft jarenlang de jaarlijkse Scootmobielen Bloementoertocht door de Bollenstreek georganiseerd. Helaas heeft de stichting besloten te stoppen met de organisatie. De animo van de deelnemers liep terug en het werd moeilijker en te duur om alles te blijven organiseren. De eerste vier jaar werd de Scootmobielen Bloementoertocht georganiseerd...

vanuit Stichting Platform Gehandicapten Noordwijkerhout. Daarna werd door Jan Janson en Jaap Walen Stichting Bloemenslinger opgericht. Vele vrijwilligers hebben jarenlang belangeloos meegewerkt om de Scootmobielen Bloementoertocht mogelijk te maken.

Per tocht gingen rond de 100/130 mensen mee met hun versierde scootmobiel, onderweg voorzien van bezemwagens, extra handjes en versnaperingen. Daar is nu helaas een einde aan gekomen. Stichting Bloemenslinger had nog wat geld over en zocht daar een goede bestemming voor. Dat is ‘Vrienden van Munnekeweij’ geworden.

Dinsdagmorgen hebben Jaap Walen en Alfons Morsink namens Stichting Bloemenslinger een cheque overhandigd aan bestuursleden Ineke Duivenvoorde en Siem Nulkes van ‘Vrienden van Munnekeweij’.

Zij waren zeer verrast dat er maar liefst een bedrag van 1600 euro wordt geschonken. Het geld gaat gebruikt worden voor de aanschaf van een duurzaam iets waar alle cliënten van Munnekeweij langere tijd plezier aan kunnen gaan beleven.

Foto boven Wendy Weijers.
Foto's onder BON: laatste editie in 2019.