21
feb
'21
Er komt een 5e seizoen van Chateau Meiland en komen de Meilandjes weer terug naar Noordwijkerhout?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Het laatste nieuws over de Meilandjes... met een woning in 'De Zuid' ?

In maart keert Chateau Meiland terug op de buis met het vijfde seizoen vol nieuwe avonturen van Martien, Erica en Maxime. Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart en donderdag 11 maart wekelijks te zien om 20.30 uur op SBS 6. De Meilandjes pakken de draad weer op waar de vierde reeks eindigde. Het gezin geniet van een relatief rustige nazomer in Hengelo, maar al snel liggen...

er nieuwe problemen op de loer.  Klik hier voor de eerste beelden. De gemeente concludeert dat er officieel op hun woonerf maar één gezin mag wonen en voor de wet zijn Martien, Erica en Maxime drie aparte huishoudens. De Meilandjes woonden pas een half jaar in de Achterhoek toen ze nu, na onenigheid met de gemeente Bronckhorst over vergunningen, hun huis alweer te koop zetten.

Huis Hengelo onder voorbehoud verkocht.
Voor de woning van de familie Meiland in Hengelo staat een bord met de tekst 'verkocht onder voorbehoud'. Dat de televisiesterren zouden vertrekken uit de Achterhoek was al enkele weken bekend, maar ze lijken de woonboerderij nu ook bijna verkocht te hebben. Verkocht onder voorbehoud betekent dat de koop nog niet definitief is, totdat aan bepaalde voorwaarden in het koopcontract is voldaan. Het huis is dus nog niet definitief van de huizenmarkt.

Meilandjes kopen een huis in 'De Zuid in Noordwijk'.
De website 'Bekende Buren' meldde onlangs dat Martien en Erica Meiland een villa in 'De Zuid' van Noordwijk zouden hebben gekocht, die te koop stond voor bijna 2,7 miljoen euro. En nu heeft deze site ook de koopakte in handen! Hoewel de Meilandjes nog altijd niets willen bevestigen, lijkt het er nu toch sterk op dat ze wel degelijk hun nieuwe droomhuis hebben gevonden.

Volgens Bekende Buren is de koopsom van de villa 2.695.000 euro in 'De Zuid' en dat is gelijk aan de vraagprijs. Maar het duurt nog even voordat ze er intrekken: op 1 juni passeert de akte van levering, aldus de site. En de villa staat zowel op naam van Erica als Martien!

Maxime koopt woning in Noordwijk.
De website 'Bekende Buren' meldde onlangs dat Maxime Meiland terugkeert naar Noordwijk waar zij samen met haar vriend Leroy deze luxe twee onder 1 kapwoning heeft gekocht. Door problemen met de gemeente zijn Maxime Meiland en haar vriend Leroy versneld op zoek gegaan naar een woning om te kunnen gaan samenwonen.

Maxime en Leroy zouden de woning hebben gekocht voor een prijs van 729.000 euro. Hiervoor krijgen zij een prachtige twee onder 1 kapwoning met een woonoppervlakte van 139 vierkante meter. In totaal hebben ze de beschikking over vier kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Bron teksten: Beste Buren, Shownieuws, Omroep Gelderland, Televizier.