21
feb
'21
Landgoed in den Houte: appartementen Langehorst vrijdag 12 maart in verkoop (woningtypes bekend) in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: appartementen Langehorst 12 maart in verkoop. (woningtypes bekend)

Aan de oostelijke rand van Landgoed in den Houte wordt een nieuw deelplan gerealiseerd met eigentijdse appartementen in een bosrijke omgeving. In Langehorst woon je in een prachtige bosrijke omgeving langs de Langevelderweg. De appartementen variëren in oppervlakte van 75 m2 tot 112 m2 voor het penthouse op de bovenste verdieping. Alle appartementen...

hebben zonnige buitenruimtes op het zuiden of westen. De appartementen van Langehorst gaan vrijdag 12 maart in verkoop, klik hier voor de woningtypes.

Heb je interesse in één van de appartementen of penthouses in Langehorst? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde. Wij brengen jou dan via nieuwsbrieven als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom de start verkoop.

Meer informatie
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan alle voorbereidingen van de start verkoop. Vanaf de start verkoop zal alle informatie zoals de verkoopprijzen, uitgebreide brochure,

Wonen op een landgoed
Landgoed in den Houte werd begin van de vorige eeuw gebouwd en heeft nog steeds een ongekende charme, gekenmerkt door historie en veel groen. Monumentale gebouwen en chique tuinen worden in ere hersteld en aangevuld met stijlvolle nieuwbouwwoningen. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over drie parken, een eigen wandelroute en een kinderboerderij.

Historische sfeer
De nieuwe woningen onderstrepen de historische sfeer met een klassieke architectuur die doet denken aan de oude paviljoens die hier vroeger stonden. In tegenstelling tot de oude paviljoens beschikken de woningen over alle moderne comfort zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Het woningaanbod bestaat uit appartementen, vrijstaande woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils.

Foto PR