Datum: 05-03-2021 - 05:44

18
feb
'21
Unieke verhalen met foto's over de Noordwijkerhoutse geschiedenis bijeen op een nieuwe website van Jan Duivenvoorden.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Unieke verhalen met foto's over de Noordwijkerhoutse geschiedenis bijeen op nieuwe website Jan Duivenvoorden.

Onlangs is een leuke en interessante website online gegaan, van een echte Noordwijkerhouter voor alle Noordwijkerhouters (en andere geïnteresseerden). Initiatiefnemer is Jan Duivenvoorden met de bekende bijnaam Heeremenis, Jan is bekend van zijn stukjes over de Noordwijkerhoutse geschiedenis en families in het Noordwijkerhouts weekblad en zijn bijdrages aan NoVaTo...

Jan heeft nu zijn eigen Noordwijkerhoutse website online gezet. Vol trots schrijft hij over de meest onbekende verhalen uit de Noordwijkerhoutse geschiedenis. Denk hierbij aan verhalen met informatie over oude boerderijen, maar ook onder andere een verhaal waarom de kermis in Noordwijkerhout niet langer in het weekend is.

Een ander 'Kokkerhouts-verhaal' gaat over de kroegentocht in 1895 en nog veel meer bijzondere verhalen met foto's kunt op de website van Jan Duivenvoorden vinden. De website is te bekijken via: https://www.noortigerhout.nl/. Wij wensen Jan veel succes met het verder uitbreiden van de website en de bezoekers wensen wij veel lees- en kijkplezier.