Datum: 05-03-2021 - 04:38

17
feb
'21
Zoektocht naar onbekend meisje uit 1962, wie heeft er tips of informatie?
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Zoektocht naar onbekend meisje uit 1962, wie heeft er tips of informatie?

Het was in de winter van 1962. Een jongeman, toentertijd 17 jaar, werkzaam als kok in het Parkhotel in Noordwijk, kreeg contact met een mooi meisje. Na een gezellige stapavond, onder andere in de duinen van Katwijk, heeft hij de jongedame met de brommer naar huis gebracht. Hij heeft het meisje afgezet in de Zeestraat in Noordwijkerhout ter hoogte van Café van der Geest...

Of ze daar daadwerkelijk woonde is niet bekend. Maanden later, in de zomer van 1962, kwam hij de jongedame in kwestie tegen op de Boulevard van Noordwijk. Zij was in het gezelschap van twee vriendinnen en het leek volgens de man alsof zij in verwachting was. De man heeft de jongedame daarna nooit meer gesproken of gezien.

Nu vele jaren later, is de man (inmiddels 76 jaar oud) toch wel heel nieuwsgierig of de mogelijke zwangerschap is voort gekomen van de gezellige stapavond. En mocht de zoektocht inderdaad daar naar wijzen en er is een kind dan zou DNA onderzoek mogelijk uitsluitsel kunnen geven. 

De meneer zou heel graag in contact willen komen met het meisje van toen, of mensen die het verhaal herkennen en meer informatie zouden kunnen verschaffen.

Aangezien de heer in kwestie liever anoniem wil blijven voor het grote publiek, is het verzoek van de contactpersoon of mensen die informatie hebben contact willen opnemen met de redactie van BlikOp Noordwijk of BlikOp Noordwijkerhout. Uiteraard wordt uw informatie vertrouwelijk behandeld en als eerste aan de contactpersoon overgebracht. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 0614851902