19
feb
'21
Online Walk & Talk 'Laat jezelf zien'.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Online Walk & Talk 'Laat jezelf zien'.

Een beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Hoe zorg je ervoor dat je goed op je eigen portretfoto staat voor bijvoorbeeld LinkedIn of je cv? En wat is eigenlijk een ‘goede' foto? Tijdens de online Walk & Talk op 23 februari van 14.00-16.00 uur geeft fotograaf Yvonne Körver inzicht in waar een goede foto technisch aan moet voldoen en hoe je een mindset...

kunt creëren die voor een goede uitstraling zorgt. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk, ook via een profielfoto. In dit online-tijdperk is het van belang dat jouw profielfoto representatief is en de juiste uitstraling heeft.

Als een foto mensen aanspreekt worden ze vanzelf nieuwsgierig naar die persoon. Iedereen kan goed op een foto staan, het is een kwestie van goede timing, goed licht, professionele kleding en een positieve uitstraling.

Yvonne Körver gaat tijdens deze workshop in op zaken waar men tegen aan kan lopen bij het (laten) maken van een goede foto. En uiteraard biedt zij een aantal oplossingen aan om hier goed mee om te gaan.

Deelname is gratis, maar wel is het nodig om vooraf aan te melden. Dit kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk. Hier is tevens meer informatie te vinden over de workshop.

Walk & Talk
Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Praktische informatie
Online Walk & Talk | Laat jezelf zien
Datum: 23 februari
Tijd: 14.00-16.00 uur
Locatie: Online
Kosten: Gratis
Aanmelden vooraf verplicht via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Foto PR.