Datum: 28-09-2021 - 01:05
28
feb
'21
Online CJG-lezing De kracht van Positief opvoeden (Triple P).
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin

Online CJG-lezing De kracht van Positief opvoeden (Triple P).

Centrum Jeugd en Gezin organiseert de online lezing 'De kracht van Positief opvoeden' (Triple P) op woensdagavond 24 maart 2021 voor ouders van kinderen van 3 tot 12 jaar. Door kinderen positief op te voeden ontwikkelen ze vaardigheden en zelfvertrouwen, wat belangrijk is voor succes op school en in relaties. Een kind opvoeden is niet altijd even makkelijk. Als kinderen op een...

positieve manier worden opgevoed, ontwikkelen zij zich beter. Maar hoe moet je reageren op een kind dat boos of driftig is? En hoe ga je om met een kind dat stil, bang of verdrietig is? Deze en andere alledaagse opvoedingsvragen komen aan de orde in de lezing De kracht van Positief opvoeden volgens de Triple P methodiek.

Je krijgt informatie over de redenen waarom kinderen soms niet reageren zoals wij dat zouden willen en hoe je het beste met lastige situaties om kunt gaan. Bruikbare tips en nuttige vaardigheden worden meegegeven om kleine problemen tijdig op te lossen.

De online lezing is op woensdag 24 maart van 20.00 – 21.30 uur. Deelname kost € 5,00 per persoon (Ouderparen 10% korting). Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.