15
feb
'21
Keiebijters 'Gebakjes Feest' voor cliënten Raamwerk in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door CV De Keiebijters

Keiebijters 'Gebakjes Feest' voor cliënten Raamwerk. (foto's)

Prins Nounours en Prinses Curiosa hebben maandagochtend op diverse locaties van Raamwerk gebakjes rondgebracht. Op maandag vindt traditioneel de Boerenbruiloft plaats op de Feestlocatie van de Keiebijters. Maar dat ging vanwege corona niet door. De afdeling Vrije tijd en Vrijwilligers van Raamwerk benaderde de Keiebijters om voor deze dag een alternatief te bedenken....

Na de geslaagde “Drive Through” van afgelopen zaterdag was dit een mooie gelegenheid om ook voor deze doelgroep een leuke activiteit te ondersteunen. Uiteraard werden de corona-richtlijnen in acht genomen door middel van mondkapjes en de inmiddels vermaarde anderhalve meter taartschep!

Het Prinsenpaar, vergezeld door de adjudant, ging eerst naar de locatie Zeehos in Katwijk. Daar stond een ontvangstcomité van bewoners en begeleiders al klaar om, op gepaste afstand, de lekkernijen in ontvangst te nemen. Ondertussen brachten twee adjudanten gebakjes bij een aantal buitenlocaties. Daarna werd een rondrit over de Hafakker gemaakt.

Zowel bij de Zorgboerderij als de Waterjuffers werden de daar aanwezige cliënten met carnavalsmuziek vermaakt, terwijl de gebakjes werden overhandigd. Veel cliënten waren uitgedost in carnavalskledij, wat de boel goed opfleurde.

Als laatste waren de woningen aan de beurt en ook hier was de carnavalsvreugde groot! Er werden in totaal ruim 450 gebakjes uitgedeeld, verzorgt door het Nederlands Patisserie Huis uit Noordwijkerhout. Al met al een heel geslaagd initiatief voor het niet doorgaan van de Boerenbruiloft!

Foto's BON.