15
feb
'21
TaalLokaal Noordwijkerhout zoekt docenten.
Geschreven door Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout

TaalLokaal Noordwijkerhout zoekt docenten.

In het TaalLokaal in Noordwijkerhout wordt huiswerkbegeleiding gegeven aan leerlingen die moeite hebben met de Nederlandse taal en tussen de 10 en 16 jaar oud zijn. Ze kunnen er rustig werken, maar ook begeleiding vragen bij de verschillende vakken of advies krijgen over een opstel of werkstuk. De leerlingen zijn welkom op maandag- en dinsdagmiddag...

Ze komen direct uit school, krijgen thee en een koekje en gaan aan de slag. Er is goed contact tussen de leerlingen en de docenten en we vinden het belangrijk dat het gezellig is. Als de scholen weer open gaan hopen wij ook weer te kunnen starten.

Vanwege uitbreiding van de activiteiten zijn we per direct op zoek naar nieuwe vrijwilligers om het team te versterken. Ervaring in het onderwijs en een bevoegdheid zijn een absolute pré en ook studenten van bijvoorbeeld de pabo of lerarenopleidingen zijn welkom.

Ben je beschikbaar op maandag of dinsdag tussen 15.00 uur en 17.30? Spreekt het begeleiden van leerlingen je aan? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan spoedig contact met je op.