Datum: 05-03-2021 - 05:58

14
feb
'21
Carnaval Drive Through bij de Keiebijters in Noordwijkerhout! (foto's+filmpje)
Geschreven door CV De Keiebijters

Carnaval Drive Through bij de Keiebijters. (foto's+filmpje)

Ook voor Carnavalsvereniging De Keiebijters heeft het corona-virus, helaas het spreekwoordelijke roet in het carnavalseten gegooid. Geen grootse festiviteiten dit jaar helaas. Om deze teleurstelling enigszins te verzachten werd voor leden, vrienden en sponsors op zaterdag 13 februari een 'Drive Through' georganiseerd. Zij werden allen uitgenodigd om per auto op de feestlocatie...

aan de Ambachtsweg (Weijers Blooming Dahlias), een heus 'Thuis Feest Pakket' overhandigd te krijgen door het 55e Prinsenpaar Prins Nounours en Prinses Curiosa. In overleg met de evenementen-coördinator van de gemeente Noordwijk, waren de nodige richtlijnen opgesteld om alles in goede banen te leiden.

De auto’s werden door leden van de Keiebijters door de grote hal geleid, waar normaal gesproken dit weekend een dampende en swingende feestlocatie zou zijn geweest. De Keiebijters, zeker niet in de laatste plaats de vereniging zelf, begrijpen dat bij velen onder u de teleurstelling over het niet doorgaan van dit immense feest groot is.

Dit geldt ook voor de activiteiten die de Keiebijters jaarlijks organiseren voor cliënten met verstandelijke of psychiatrische beperking. Zij hopen dan ook, net als iedereen, dat in 2022 alle feesten weer op de bekende grootse wijze gevierd kunnen worden.

Foto's Kylie van der Molen.