Datum: 28-05-2023 - 06:13
13
feb
'21
Een 'Blik van bovenaf Op' de schaatsers op het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. (drone foto's + filmpje)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Een 'Blik van bovenaf Op' de schaatsers op het Oosterduinsemeer. (drone foto's + filmpje)

We hebben nog één nacht met flinke vorst tegoed en dan is het alweer over met de sneeuw- en ijspret, volgens de weersberichten komen de temperaturen vanaf volgende week maandag weer boven nul. De zon schijnt lekker en dat zorgt er mede voor dat Nederland massaal het ijs op zoekt om lekker te gaan schaatsen. Op de grote wateren moet men nog steeds goed uitkijken omdat het...

niet overal even veilig is om er overheen te schaatsen. Donderdag gaven we hier op BON al aan (zie foto's), dat er zowaar een laagje ijs lag op een groot gedeelte van het Oosterduinsemeer (Comomeer). Vandaag op zaterdag waagden zich de eerste schaatsers op het ijs langs de bevroren kanten van het meer nabij Como & Co.

Chris Koomen maakte van deze zonnige maar winterse omstandigheden prachtige droneopnames in foto- en filmbeelden, u ziet een 'Blik van bovenaf Op' de schaatsers van het grotendeels bevroren meer in Noordwijkerhout. Op de foto's ziet in het midden van het meer wel nog grote wakken, kijk dus heel goed uit.

Drone foto's en filmpje Chris Koomen.