Datum: 28-05-2023 - 04:25
12
feb
'21
Lekker schaatsen op de sloten of gewoon op je eigen ijsbaan in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Schaatsen slijpen of kopen? Maak snel nog even een afspraak of bestelling.

We hebben nog drie dagen van toch wel flinke vorst en dan is het alweer over met de sneeuw- en ijspret, volgens de weersberichten komen de temperaturen vanaf volgende week maandag weer boven nul. Op de niet al te brede sloten kan er al geschaatst worden en dat zie je veelal gebeuren op de slootjes in de wijken. Wellicht dat met nog een paar dagen flinke vorst.....

er ook nog geschaatst kan gaan worden op de grote waters (zie schaats-foto's). De redactie van BON was donderdag nog even bij Como & Co aan het Oosterduinsemeer, het water wat woensdag nog open lag. Na een nacht met weinig wind en strenge vorst, lag er donderdag zowaar een laagje ijs op het Comomeer. Wie weet vriest het de komende twee dagen nog hard genoeg om...... lekker verder te schaatsen.

Heb je de schaatsen al uit het vet gehaald? Maar moeten ze nog even geslepen worden dan kun je bij Van Dam Fietsen terecht, bel even 0252-372482 voor een snelle afspraak. U kunt daar dan vervolgens naar toe via de werkplaats in het straatje naar het Landbouwplein.

De winkels zijn door de coronamaatregelen helaas nog gesloten, maar heeft u helemaal geen schaatsen??? Geen paniek want ze zijn nog te koop en u kunt ze wel bestellen en op afspraak afhalen bij:

* Van Dam Fietsen in de Havenstraat, bel even 0252-372482.

* De Jong Kampeer & Recreatie in De Zilk via de website.

Maar wacht niet te lang....

Foto BON > Jan van Dam aan het slijpen.