Datum: 05-03-2021 - 04:28

13
feb
'21
'Get Active' hardlopen en fietsen voor jongeren van 13 t/m 17 jaar met Welzijnskwartier.
Geschreven door Welzijnskwartier

Welzijnskwartier 'Get Active' hardlopen en fietsen voor jongeren van 13 t/m 17 jaar.

Het Welzijnskwartier is gestart met het project 'Get Active', de kans voor jongeren van 13 t/m 17 jaar om de deur uit te gaan. Kom in beweging, stel je doel, word fit en win een medaille. Het is niet anders, we zitten veel binnen. We worden minder fit, hebben minder energie en misschien neemt het gewicht ook een beetje toe. Daarom is dit de kans voor jongeren van 13 t/m 17 jaar om hier wat aan te doen...

In verschillende gemeenten van de Duin- en Bollenstreek zijn we Meedoen is gratis! Afhankelijk van de gemeente, kan er samen met het jongerenwerk worden gefietst en worden hardgelopen met voor beide sporten een gaaf einddoel.

Hardlopen
Elke week kunnen jongeren samen met een jongerenwerker gaan hardlopen met als einddoel de Singelloop (7 km) in Leiden. Door middel van interval-training bouwen we rustig op, zodat iedereen dien de Singelloop door de pandemie niet doorgaat, medaille.

Fietsen
Er kan ook worden gefietst! Stap samen met het jongerenwerk elke week op de pedalen. Elke week een andere route, elke week fit! Ook hier trainen we naar een gaaf doel toe: misschien in de zomer wel een rit in de Ardennen, Veluwe of elders in Nederland!

Als sportieve beloning ontvangen deelnemers na afronding van één of beide uitdagingen een sporthorloge om ook na dit project door te gaan met sporten.

Doe mee en schrijf je in.
Check: www.welzijnskwartier.nl 

Kies hieronder de gemeente waar jij aan de slag wilt gaan en stuur een mail.
Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Teylingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lisse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hillegom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze activiteiten worden georganiseerd door het jongerenwerk van het Welzijnskwartier te Katwijk.