Datum: 02-10-2023 - 07:33
11
feb
'21
Deze voorjaarsvakantie veel coronaproof activiteiten voor Noordwijkse jongeren in Noordwijkerhout, De Zilk en Noordwijk.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

Deze voorjaarsvakantie veel coronaproof activiteiten voor Noordwijkse jongeren.

Jongeren in de gemeente Noordwijk hoeven zich deze voorjaarsvakantie niet te vervelen. De organisaties Welzijnskwartier, Sportbedrijf Noordwijk, YoungPWR.nl en de gemeente Noordwijk hebben voor jongeren 16 gratis coronaproof activiteiten op het programma. Onder het mom ‘Breakout events geven jou de boost die je nu nodig hebt!’ kunnen alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk...

deze voorjaarsvakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten. Het gaat daarbij om buitenactiviteiten zoals lasergamen in het bos, Treasure hunting (geocachen), graffiti design, bootcamp en mountainbiken. Ook zijn er originele online events zoals een escape room, online mindfulness, een dance clinic, ‘Het Perfecte Plaatje’ fotoworkshop, Canva-graphicdesign workshop, YouTube workshop, een cursus video editing en een training ‘Hoe vind ik werk of klanten via Linkedin’.

Leuke, actieve en leerzame voorjaarsvakantie
Wethouder Dennis Salman: “Maandenlang niet samen kunnen sporten, niet uitgaan en geen feestjes vieren, hakt er behoorlijk in. In vervolg op de Summerbreeze activiteiten van afgelopen zomer en de online events van afgelopen kerstvakantie worden er nu extra veel activiteiten georganiseerd in de voorjaarsvakantie. Het programma ziet er geweldig en veelzijdig uit. Ik hoop dat er veel jongeren gebruik van gaan maken en zo toch een leuke, actieve en leerzame vakantie beleven.”

Meld je aan: 16 activiteiten
De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 15 februari 2021 en lopen door tot en met eind maart 2021. De meeste activiteiten vinden plaats in de voorjaarsvakantie en zijn bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. De buitenactiviteiten worden in verband met de RIVM richtlijnen alleen aangeboden aan jongeren van 12 t/m 17 jaar. De online activiteiten zijn wel toegankelijk voor de 18+ jongeren. Bij alle activiteiten worden de coronarichtlijnen aangehouden. Meer informatie en aanmelden. Wees er wel snel bij want vol = vol.

Buitenactiviteiten
Leeftijd 6 t/m 12 jaar:
Stoepkrijt challenge

Leeftijd 12 t/m 17 jaar:
Hart onder de riem
Find the treasure (Geocaching)
Graffiti design
Bootcamp
Mountainbiken
Lasergamen

Online activiteiten
Leeftijd 12 t/m 24 jaar:
Escape Room
Training: Design your own graphics
Training: Het Perfecte Plaatje (fotografie)
Online Mindfulness: Liever Positief
Gaming
Training: Video editing
Training: Vind een (bijbaan) of klanten via Linkedin
Training: How to make your own Youtube channel
Online dance lesson