Datum: 05-03-2021 - 04:33

10
feb
'21
Opnieuw 2 vrachtwagens vast in de sneeuw, op de Vincentlaan en de Langevelderweg. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Opnieuw 2 vrachtwagens vast in de sneeuw, op de Vincentlaan en de Langevelderweg. (foto's)

De hevige sneeuwval van afgelopen weekend zorgt, buiten de leuke plaatjes om, toch ook voor problemen in het verkeer. Dat zagen we gelijk al op de eerste werkdag toen op de Victoriberg, een vrachtwagen kwam vast te zitten en de weg enige tijd blokkeerde op de maandagochtend. Ook op de dinsdag zorgde de sneeuwval en de gladheid voor problemen...

Dit keer kwamen twee vrachtwagens onafhankelijk van elkaar vast te zitten en konden niet meer voor of achteruit. Dinsdagmiddag raakte een vrachtwagen van de weg en kwam vast te zitten in de zachte berm van de Vincentlaan op Landgoed Sancta Maria. Het Bergingsbedrijf BRL kwam ter plaatse om de vrachtwagen los te krijgen.

Dinsdag in het begin van de avond blokkeerde een vrachtwagen de Langevelderweg, nadat ook hij kwam vast te zitten in de sneeuw. De behulpzame bollenboer en bn'er Jaap kwam de vrachtwagenchauffeur, van het Noordwijkerhoutse transportbedrijf, een handje helpen en met zijn tractor trok hij de vrachtwagen weer los zodat deze zijn weg kon vervolgen.

Foto's BON.