Datum: 05-03-2021 - 04:30

09
feb
'21
Prins ConfetSchie en Prinses Power! op attentie-bezoek bij Prins Berry Antiek van Munnekeweij (+aankondiging Feest der Herkenning) in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Prins ConfetSchie en Prinses Power! op attentie-bezoek bij Prins Berry Antiek van Munnekeweij. (+aankondiging Feest der Herkenning)

Carnaval vier je altijd & overal, maar ook carnaval is voor jong & oud!!! Dus ook de oudere bewoners van het mooie Kokkerhout worden niet vergeten. Prins ConfetSchie en zijn Prinses Power! hebben vorige week in Munnekeweij aan Prins Berry Antiek een heerlijk pak vruchtensap overhandigd. Prins Berry Antiek draagt net als Prins ConfetSchie ook dit jaar nog zijn naam als Prins...

De komende week worden er nog meer bewoners van Noordwijkerhout verrast met deze leuk, lekkere attentie van Carnavalsvereniging de Kaninefaaten. En aanstaande zondagmiddag is het tijd voor de Kokkerhoutse middag. Een heerlijke middag vol nostalgie. Met geweldige beelden van het carnaval van toen, een feest der herkenning. Beelden van vroegere optochten, feesten en mooie dansen van de Dansmariekes.

Een genot om naar te kijken. Dit mooie programma wordt afgewisseld met leuke, hilarische, gezellige interviews met de mensen die er altijd zijn om de geweldige Seniorenmiddag in De Schelft te verzorgen. Deze mensen zijn ook nu alweer hard bezig om te bedenken hoe dit in 2022 weer een geweldig feest wordt voor iedereen van 55 jaar en ouder.

En er is nog veel meer dus kijk aanstaande zondag 14 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur naar de Kokkerhoutse middag via www.kaninefaaten.nl of via Bollenstreek Omroep!

Foto boven PR.

Foto's BON: in de fotogalerij van de bekendmaking van Prins Berry Antiek en Prinses Coby van de Steeg op 11-11-2019.