Datum: 02-10-2023 - 16:06
08
feb
'21
Carnavalstulpen en strippenkaart-challenge van de Tulpkabouters in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Tulpkabouters
Foto's Redactie BON

Carnavalstulpen en strippenkaart-challenge van de Tulpkabouters.

Carnaval zal dit jaar de boeken in gaan als een stil jaar. Nadat vorig jaar de optochten niet door konden gaan, kunnen ook dit jaar de festiviteiten in het carnavalsweekend niet doorgaan. Wij als C.V. de Tulpkabouters balen hier natuurlijk van. Wij zijn niets voor niets een groep jonge carnavalsvierders die graag, met een prachtige kar, de optocht van Noordwijkerhout hadden gereden...

En naast het bouwen van een mooie kar, ook een geweldig feest hadden willen organiseren. Helaas moeten wij onze plannen voor volgend jaar bewaren. En daarom hebben we voor jullie een andere manier om de gezelligheid in huis te halen en ons te steunen tijdens het carnavals weekend.

Carnavalstulpen
Voor € 10,- heeft u een bosje van 25 gemengde tulpen! En deze worden op zaterdag 13 februari persoonlijk bij u aan huis bezorgd (wij bezorgen alleen in Noordwijkerhout). Stuur een mailtje met uw naam en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voltooi het betaalverzoek en dan zien wij elkaar op zaterdag 13 februari 2021.

Carnavalsstrippenkaart
Doe mee met onze lock-down challenges, van 11 tot 15 februari, door je opdrachten af te strepen op onze strippenkaart. 11 carnavaleske opdrachten om thuis uit te voeren. Win prijzen per opdracht of de hoofdprijs bij een volle strippenkaart. Voor meer informatie volg ons op facebook of Instagram.  

Alaaf!
C.V. De Tulpkabouters