Datum: 07-03-2021 - 22:32

07
feb
'21
Nieuwe website SchuldHulpMaatje Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Cheque van € 3000,- voor SchuldHulpMaatje Noordwijk(erhout) en De Zilk.

Jolanda Geerlings van het Rabobank Bollenstreek Coöperatiefonds heeft vrijdagmiddag 5 januari voor het bankgebouw in Noordwijk, een cheque overhandigt aan het bestuur van Stichting Hulp In Noordwijk. De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen door Leo Salman (voorzitter), Trudy van Donk (penningmeester) en Marienelle van Gemert (secretaris) van SchuldHulpMaatje...

 

De cheque, met maar liefst een waarde van € 3.000,- zal worden besteed aan het werk voor SchuldHulpMaatje in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk in 2021. 

SchuldHulpMaatjes helpen mensen die administratieve of financiële problemen hebben. Zij ondersteunen de hulpvrager om inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen en weer de baas te worden over de eigen financiële situatie.

Een SchuldHulpMaatje is er voor iedereen met (dreigende) financiële of administratieve problemen, en geeft gratis hulp. Ze helpen met budgetteren, brengen overzicht en helpen met contact leggen met de juiste instanties. 

Voor meer info: kijk op de website www.schuldhulpmaatjenoordwijk.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 071-3612590 (maandag tot en met vrijdagochtend tussen 900-1200).

Foto Blik Op Noordwijk.