Datum: 05-03-2021 - 05:02

07
feb
'21
'Lekker thuis uit eten' met een Valentijnsontbijt/brunch/diner en carnavalsmenu via de Noordwijkerhoutse horeca in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Lekker thuis uit eten' met een Valentijnsontbijt/brunch/diner en carnavalsmenu via de Noordwijkerhoutse horeca.

Het is weer bijna 14 februari en dan is het Valentijnsdag! Een dag vol romantiek waarbij geliefden elkaar verrassen en wat is er nou romantischer dan om gezellig samen, in dit coronajaar, 'lekker thuis uit eten' te gaan. Met Valentijnsdag hebben verschillende restaurants in Noordwijkerhout en Noordwijk een liefdevol menu voor u op de kaart gezet, om er samen....

in een romantische omgeving van te genieten. Dus bestel op tijd en verras jouw geliefde(s) met Valentijnsdag!... 

Oorsprong Valentijnsdag:

De naam Valentijnsdag is afkomstig van de christelijke priester Sint Valentijn uit Rome, die leefde in de 3e eeuw na Christus. Volgens de overlevering bestond er in die tijd een keizerlijke wet die het soldaten verbood om te trouwen. Men geloofde namelijk dat vrijgezellen eerder bereid waren te sterven op het slagveld.

Valentijn zou echter in het geheim toch soldaten hebben gehuwd, omdat hij van mening was dat liefde alles overwon. Toen keizer Claudius II (268-270) dit ontdekte, liet hij de geestelijk op 14 februari 269 executeren, en zo werd Valentijn een martelaar voor de liefde. De kans is echter groot dat dit verhaal er pas later is bij verzonnen, want het enige bekende biografische feit van Valentijn is zijn sterfdatum.

Carnaval in coronatijd:
In hetzelfde weekend als waarin Valentijnsdag op 14 februari is, valt in 2021 ook het carnavalsweekend. Helaas is in dit coronajaar ook het carnaval heel anders dan anders. Het carnavalsfeestje dient thuis en online gevierd te worden, ondanks alles hebben de Kaninefaaten toch voor een leuk en passend programma gezorgd, klik hier. Tijdens deze activiteiten wilt u er vast wel een lekker hapje bij hebben, verschillende horecagelegenheden hebben voor een heerlijk carnavalsmenu gezorgd.

Klik op de verschillende links voor meer informatie van de BON-adverteerders.

❤️Verras je geliefde, ouders, vriendin of buurjongen met een overheerlijk Valentijnsontbijt. Voor 13 euro per persoon, bezorgd in Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Voorhout, de Zilk, Sassenheim en Hillegom! Bestel via: www.como-co.nl/bestellen ❤️
?Café Restaurant De Ruigenhoek heeft 2 feestelijke menu's samengesteld, zodat jullie ook dit jaar hun carnavalsknallers niet hoeven missen! Voor de prijs van € 11,11 per menu menu. *Carnavalsmenu 1: Broodje bal, Twister frites, Brownie. *Carnavalsmenu 2: Broodje hotdog, Twister frites, Brownie. Bestellen kan via www.deruigenhoek.nl of via De Ruigenhoek app?
❤️Valentine's Menu bij Eeterij De Beleving: Liefde is, samen met je lief genieten van een heerlijk samengesteld menu van Eeterij Beleving. Liefdesproeverij als voorafje, keuze uit vlees of vis en een verrassingsdessert. Klik hier voor het menu. Het geheel wordt aangekleed met romantische kaarsjes, bloemblaadjes en hartjes! Wees er snel bij en bestel de box voor bezorgen of afhalen via: https://eeterijdebeleving.nl/reserveren of via 0252-370410.❤️
?Dankzij uw vele bestellingen, kunnen wij u blijven verrassen met Wapen's thuisbezorgd carnavalsmenu! Te bestellen van 1 tot 14 februari voor € 25,00 pp > Team Wapen, 7 dagen per week, at your service. Voor bestellen bel tussen 11.00 uur en 17.00 uur naar: 0252-372389.?
Brasserie Op Dorp staat elke vrijdag, zaterdag en zondag voor u klaar met onze Take Away service! Ons menuutje bekijken? Ga naar www.brasserieopdorp.nl en bestel telefonisch via 0252-255877.
❤️Alles is liefde..... Verwen jouw Valentijn met de Tespelduyn Valentijnsbox. Een brunch voor 2 personen aan huis voor € 29,50! De box is gevuld met gerechtjes en lekkernijen uit eigen keuken zoals aardbeienjam koekjes, brownie, bladerdeeghartjes, hartjes cakejes, pizza hartjes, broodje liefde, red velvet hartjes & chocolade mousse. Bestel de Valentijnsbox bel 0252-241333 of www.tespelduyn.nl/thuis. Bestellen t/m donderdag 11-02-21.❤️
?Geniet thuis van de heerlijke compleet verzorgde Borrelbox Tespelduyn met liefst 16 amuses & hapjes voor twee personen voor € 17,50! Carpaccio, crostini gerookte zalm, gerookte kip met truffeldressing, spareribs van Gulle Tjon, salami en gevuld eitje. Bestellen kan via www.tespelduyn.nl/thuis of bel: 0252-241333.?
?Carnavalsactie Cafetaria De Koetiller Bittergarnituur van 50 hapjes van € 25,- voor € 20,-. Een lekkere snack hoort tenslotte bij het carnaval! Geldig tot 14 februari. Bestellen kan via de website: http://www.koetiller.nl/nl/bestellen ?
?Snackbar Willemse met 2 carnavalstoppers! Een heerlijk 'Broodje Carnaval' à € 3,00 (broodje kaassoufflé met pindasaus) En het 'Carnavalskraker menu' à € 8,00 (4 stokjes saté, frites, verse salade, saus naar keuze) Bestellen kan via de website: www.snackbarwillemse.com ?