Datum: 05-03-2021 - 05:41

05
feb
'21
Carnavalsvereniging De Kaninefaaten viert carnaval via livestream en feest gezellig thuis mee in Kokkerhout.
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten viert carnaval via livestream en feest gezellig thuis mee in Kokkerhout.

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten laat het carnavalsweekend natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Met hun Kaninefaaten Live programma is er online voor iedereen in het weekend van 12, 13 en 14 februari iets leuks te beleven. Op zaterdag 13 februari is het tijd voor de echte feestvierders. Na het Babyfaaten Jeugd Spektakel van 16.00 uur tot 17.00 uur, met geweldige Bingo spellen...

en interactieve opdrachten voor de jeugd, is het om 17.00 uur tijd voor een keur aan DJ’s en artiesten. Feest DJ Bas en DJ Patjoo, die normaal moeiteloos de hele Prinsenzaal in De Schelft uit hun dak laten gaan, kunnen dit natuurlijk ook bij jullie thuis brengen. Samen met de DJ’s van Kokkerhout Borreltijd, DJ Petit en DJ Mitchel en een hele rij feestartiesten kan je heerlijk thuis je eigen carnavalsfeestje vieren.

Polonaise kan je natuurlijk ook door je huiskamer lopen met je huisgenoten!! Tijdens de uitzending, die te volgen is op www.kaninefaaten.nl, kan je via Zoom je verzoeknummers doorgeven aan de DJ’s en ook zullen er leuke prijzen te winnen zijn met de interactieve opdrachten die langskomen. Tot 0.00 uur laten o.a. Martijn Stam, Ernest en Bart Heemskerk je de meest gezellige carnavalsnummers horen.

Dit, afgewisseld met de geweldige draaisessies van de DJ’s, wordt een avond die je niet wilt missen. Zijn we niet allemaal toe aan een beetje feest en gezelligheid, want dat gaan we zeker brengen in jullie eigen huiskamer. Natuurlijk wel volgens de geldende RIVM regels.

Dus zorg dat je zaterdag 13 februari om 17.00 uur afstemt op www.kaninefaaten.nl en feest mee tijdens onze Livestream!!! Hou onze site in de gaten voor de meest recente info.

Driewerf alaaf!!!
C.V. De Kaninefaaten