Datum: 12-05-2021 - 20:27
03
feb
'21
10 jaar Blik Op Noordwijkerhout 10 miljoen keer bezocht! (10 best bekeken BON-nieuwsitems).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

10 jaar Blik Op Noordwijkerhout 10 miljoen keer bezocht! (10 best bekeken BON-nieuwsitems).

De nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk sloot 31 december 2020 het bijzondere corona-jaar 2020 toch uitermate positief af, de bezoekersaantallen van BON in het jubileumjaar stegen met maar liefst 40%. In het tienjarig bestaan mochten we ieder jaar meer bezoekers verwelkomen, maar nog nooit met zo'n grote plus als in 2020 ten opzichte van 2019...

En dat zorgde in totaal voor een record van bijna twee miljoen bezoekers en zij bekeken dit jaar meer dan vier miljoen pagina's op BON! Ook in het nieuwe jaar houdt de redactie van BON zijn Blik gericht Op Noordwijkerhout en De Zilk en als eerste met het laatste nieuws: van, voor en over Noordwijkerhout, De Zilk en natuurlijk ook Noordwijk. 

Op maandag 28 juni 2010 werd het eerste item geplaatst op het nieuwe nieuwsmedium van Noordwijkerhout en De Zilk, de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout. BON mocht op die eerste dag '42 bezoekers' verwelkomen en die aantallen liepen gelukkig al snel op. Tien jaar lang konden we u melden dat de bezoekersaantallen ieder jaar weer hoger waren en vanaf 2015 komen we al flink over het miljoen bezoekers per jaar uit....

10 jaar BON 10 miljoen keer bezocht.
In het jubileumjaar van 2020-2021 is er opnieuw een mijlpaal bereikt voor Blik Op Noordwijkerhout, in die 10 jaar is onze nieuwswebsite vandaag op 3 februari 2021 voor de 10 miljoenste keer bezocht! Natuurlijk zijn we daar bijzonder trots op en het is voor de redactie van Blik Op Noordwijkerhout heel fijn om te zien dat onze nieuwswebsite in een duidelijke behoefte voorziet.

Met veel plezier houden wij de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (en ook daarbuiten) op veel verschillende gebieden op de hoogte over de nieuwsfeiten en het wel en wee in ons mooie dorpje. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom en natuurlijk andere gemeenten. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 10 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

10 best bekeken nieuwsitems in 10 jaar BON.

1 - 2020 -  
Maar liefst 1018 reacties bij inschrijving voor 30 sociale huurwoningen. (drone-foto's) (28.854x bekeken)
  
2 - 2016 - 
Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack. (foto's + filmpje) 

3 - 2020 -  
Grote uitslaande brand verwoest sporthal De Schelft. (foto's en filmpje(s) > start brand t/m brandmeester) 

4 - 2017 -  
Grote woningbrand op de Vlashoven. (foto's)

5 - 2019 -  
Noordwijkerhouters helpen verhuizen en zijn aanwezig bij opening van 'Chateau Meiland'. 

6 - 2019 -  
Stem 'Chateau Meiland' in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. 

7 - 2018 -  
Definitieve verkiezingsuitslag nieuwe gemeente Noordwijk. (foto's)

8 - 2018 -  
Storm raast over Nederland en zorgt ook voor flinke schade in Noordwijkerhout. (foto's)

9 - 2017 - Stoffelijk overschot aangetroffen in weiland achter Sancta-terrein. (foto's)

10 - 2013 - 14-jarig meisje uit Noordwijkerhout vermist. (update meisje terecht)