Datum: 22-10-2021 - 04:40
02
feb
'21
'De Praktijk' breidt uit naar Kerkstraat Noordwijkerhout.
Geschreven door De Praktijk Fysiotherapie & Acupunctuur 

'De Praktijk' breidt uit naar Kerkstraat Noordwijkerhout.

Het proces wat al vorig jaar in gang is gezet heeft per 1 januari jongstleden een permanente vorm aangenomen. De samenwerking tussen 'De Praktijk' en Johan de Bes is van beide kanten zo goed bevallen dat Johan nu onderdeel is van de maatschap De Praktijk Fysiotherapie & Acupunctuur. De voornaamste reden om samen te smelten is het bundelen van kennis en kunde in de 1e-lijnszorg...

Een belangrijk maatschappelijk proces waarin 'De Praktijk' zich al jaren lang onderscheidt in Gemeente Noordwijk en omliggende gemeentes. Johan brengt hierin jarenlange ervaring mee en is een bekend gezicht aan de Kerkstraat te Noordwijkerhout.

Naast het aanbod van fysiotherapie en manuele therapie kunt u op de locatie Kerkstraat Noordwijkerhout ook terecht bij onze collega’s voor behandelingen middels acupunctuur.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur contact op met ons secretariaat (071-3640000) of buiten deze tijden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..