01
feb
'21
Corona-noodfonds gemeente Noordwijk (€ 1.560.000,-) is klaar voor gebruik. (update)
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Corona-noodfonds gemeente Noordwijk (€ 1.560.000,-) is klaar voor gebruik. (update)

Update van eerder bericht op BON: Gemeente Noordwijk heeft de eigen verenigingen en organisaties uitgenodigd om een beroep te doen op het Corona noodfonds Noordwijk. Er is ruim anderhalf miljoen euro beschikbaar om te helpen bij acute, financiële problemen als gevolg van de COVID-19 maatregelen. Met elkaar deze crisis doorstaan: “Laten we alles op alles zetten om het sterke maatschappelijke weefsel...

in onze dorpen overeind te houden opdat we met elkaar in betere tijden de draad kunnen oppakken”, zo eindigt de uitnodigingsbrief die eind januari naar de verenigingen en organisaties is gestuurd. De coronacrisis doorstaan. Dat is niet alleen een kwestie van samenwerken en goede wil. Geld speelt een rol. Zeker als het water aan de lippen staat.

Een fonds voor Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk
“Den Haag biedt actieve ondersteuning. Maar het gemeentebestuur van Noordwijk moet constateren dat veel verenigingen en organisaties er geen aanspraak op kunnen maken.” In een mum van tijd is daarom een eigen noodfonds ingericht. Het Corona noodfonds Noordwijk. Er zit ruim anderhalf miljoen euro in. “Om hulp te bieden bij acute, financiële problemen, als gevolg van de COVID-19 maatregelen”, aldus het college.

Geen uitnodigingsbericht ontvangen? Kijk hier of je ook in aanmerking komt voor een bijdrage uit het Corona noodfonds Noordwijk.