Datum: 25-06-2021 - 14:32

02
feb
'21
Versier je huis/straat met het carnavalsthuispakket van Suzanne's Feestshop en win de straatprijs bij de Kaninefaaten. (filmpje+foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Versier je huis/straat met het carnavalsthuispakket van Suzanne's Feestshop en win de straatprijs bij de Kaninefaaten. (filmpje+foto's)

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten heeft ondanks de coronabeperkingen toch een super leuk carnaval thuisprogramma in elkaar weten te draaien. Eén daarvan is de oproep om je straat, huis of woonkamer vanaf 11 februari in carnavalssferen om te toveren. Hoe mooi zou het zijn als we samen van heel Kokkerhout één groot carnavalsrijk maken. Wil je een beetje hulp daarbij?....

de bekende feestwinkel van Suzanne's Feestshop in de Havenstraat helpt je daar graag bij. Suzanne en haar medewerkers hebben voor iedereen een carnavalesk thuispakket samengesteld en die bestaat uit o.a. een vlaglijn Carnaval in Kokkerhout, confetti, serpentine, ballonnen, roltoeters, alaaf afzetlint, feesthoedjes, partyprops…..

Wat zou het super zijn, heel Kokkerhout versierd..... Bestel het carnavalsthuispakket bij Suzanne's Feestshop via 0252-377880. 11 artikelen voor maar 11 euro. Voor het carnavalsthuispakket en nog meer slingers en ballonnen, bel ons gerust! Pakketten worden gratis thuis bezorgd. 

Titel 'Meest carnavaleske straat van Kokkerhout. 
De mooist versierde straat in Kokkerhout verdient natuurlijk een prijs. Op zaterdag 13 februari zal er onder toeziend oog van Prins ConfetSchie en Prinses Power! gejureerd gaan worden en zal er een winnaar bekend worden gemaakt.

De winnende straat draagt een jaar lang de titel 'Meest carnavaleske straat van Kokkerhout'. Doe gezellig mee met de buren, want wie wil nou niet een jaar lang wonen in de gezelligste straat van Kokkerhout! Geef je straat op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Carnavalsetalages.
Prins ConfetSchie en Prinses Power! hebben onlangs een Kaninefaaten-versier-tasje overhandigd aan Steven Molenkamp van Cafetaria de Koetiller en Paul en Ineke van Terpstra Optiek. (zie foto's) Met deze feestartikelen kunnen alle ondernemers in het dorp hun etalages mooi versieren.

Dus ook dit jaar kun je carnavalsproof verkleed winkelen in ons mooie, gezellige, goed versierde Kokkerhout. Laten we zelf de slingers maar op hangen want: Carnaval vier je altijd en overal!

Foto's en filmpje PR.