Datum: 25-10-2021 - 07:02
30
jan
'21
De prijswinnaars van de NOV Noffie-decemberactie 2020. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

De prijswinnaars van de NOV Noffie-decemberactie 2020. (foto's)

Ondanks alle coronaperikelen ging de vertrouwde Noffie eindejaarsactie van de NOV (de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging) gewoon door! En gelukkig heeft Noordwijkerhout weer enthousiast meegedaan. Behalve uit Noordwijkerhout kwamen de ingeleverde kaarten uit alle hoeken van de Bollenstreek, ook was er een inzending uit Rotterdam en zelfs uit Beuningen...

Weliswaar werden er wat minder noffiekaarten ingeleverd dan in 2019, maar toch konden we weer vier mensen blij maken met een hoofdprijs van resp. 1000 en 500 euro aan waardebonnen. Verder werden er 30 prijswinnaars blij gemaakt met 50 euro aan waardebonnen. Deze waardebonnen zijn te besteden bij alle ondernemers die noffies verstrekken.

Helaas hebben een aantal winkeliers te maken met de Lock down. Dat betekent niet dat ze stilzitten, integendeel, de meesten zijn achter de schermen en achter de voordeur druk bezig om hun klanten te helpen. Kijk eens bij de Noordwijkerhoutse ondernemers op hun website of stuur een mailtje als u wat nodig hebt! Ze komen de bestellingen persoonlijk bij u afleveren. 

Prijswinnaars:
Johan Onderwater, Wies Aanhane, de heer van der Zalm en Bianca Zuidhoek

Foto's PR.