Datum: 23-01-2022 - 19:21

29
jan
'21
Kaninefaat 'Paultje Pils' gaat voor een date bij 'First Dates' op NPO3.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Kaninefaat 'Paultje Pils' gaat voor een date bij 'First Dates' op NPO3.

Een restaurant vol vrijgezellen en vol met camera’s. In het televisieprogramma First Dates op NPO3 ga je mee op de eerste dates van anderen. Wordt het liefde op het eerste gezicht? Of is het een totale mismatch? Elk seizoen zit het weer bomvol romantische, schattige, ongemakkelijke en hilarische dates. In het achtste seizoen met corona zoekt men de liefde en misschien nog wel meer dan ooit...

In het restaurant zit misschien wel de liefde van hun leven. Compleet met veiligheidsmaatregelen wordt er dit seizoen weer volop gedate met misschien wel een relatie in het verschiet.... En dat hoopte ook Noordwijkerhouter Paul Jansen en Kaninefaat in de pr-commissie en tonneprosser Paultje Pils.

Paul had zich aangemeld bij het televisieprogramma van 'First Dates van NPO3'. Donderdagavond 28 januari was hij in de uitzending op NPO3, waarin Paul in zijn Kaninefaaten-outfit zijn opwachting maakte voor zijn first date. 

Mocht u de uitzending gemist hebben dat kunt u hem hier op BON gelukkig nog terugkijken en verklappen we hier nog niet of de first date voor Paul gelukt is.....Klik hier voor NPO3 Uitzending Gemist.

Foto's screenshots First Date.