Datum: 25-06-2021 - 16:21

28
jan
'21
240 doe-het-zelf-appeltaart-bak-pakketjes voor kinderen en ouders Regenboogschool in lastige coronatijd. (foto's)
Geschreven door Oudercommissie Regenboogschool

240 doe-het-zelf-appeltaart-bak-pakketjes voor kinderen en ouders Regenboogschool in lastige coronatijd. (foto's)

Woensdag 27 januari hebben zo’n 40 leerlingen uit groep 7 en 8 van de Openbare Jenaplan Basisschool De Regenboog uit Noordwijkerhout rond de 240 doe-het-zelf-appeltaart-bak-pakketjes bij de gezinnen van alle leerlingen bezorgd. De Oudercommissie heeft gemeend niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, op deze manier een hart onder de riem te steken....

Het blijven gekke tijden, waaraan zeker de kinderen maar moeilijk kunnen wennen. En ook voor de ouders is het lastig om naast het vele thuis werken, ook nog je eigen kinderen les te moeten geven. Met je eigen kinderen moet je ook andere leuke dingen doen. Daarom werd er gekozen voor een bak-pakket, waarbij de ouders/verzorgers samen met de kinderen aan de slag kunnen gaan. En daarna samen ontspannen en genieten van het resultaat.

De grote (vrijwillige) opkomst van de bovenbouw leerlingen, laat zien dat ook zij toe zijn aan een verzetje en wel even naar buiten willen. Het pakket bestond uit een leuke cadeau tas met daarin kant en klare appeltaartmix, rozijnen en een recept. De appels, gesponsord door de lokale Albert Heijn, waren de ‘kers’ op de taart. Men hoefde zelf alleen nog maar een eitje en een beetje boter toe te voegen.

Deze attentie werd door de meeste gezinnen dan ook hartelijk ontvangen en de school kreeg al snel de eerste foto’s van bakactiviteiten toegestuurd. De oudercommissie, samen met de directie, hoopt dat iedereen van deze lekkernij zal genieten.

Foto PR.