Datum: 05-03-2021 - 05:51

27
jan
'21
Zilkse 'Soepactie in coronatijd' (3) dit keer aangevuld met bakje hyacinten.
Geschreven door Zonnebloem afd. De Zilk

Zilkse 'Soepactie in coronatijd' (3) dit keer aangevuld met bakje hyacinten.

Twee weken verscheen hier op BON het artikel over de 'Soepactie in coronatijd', van de Zonnebloem afd. De Zilk, Duinpan en St. Wassenaar, in De Zilk. Dit zorgde voor super leuke reacties en een bloemrijke gift door Kevin van Haaster. Hij leverde gratis 160 bossen witte tulpen voor bij de tweede ronde van de 'Soepactie in coronatijd'. En ook deze gulle gift kreeg navolging...

Organisatie 'Soepactie in coronatijd':
Woensdagochtend stonden de vrijwilligers weer klaar om soep rond te brengen in De Zilk. Dit keer had Kees Klein van de Duinpan heerlijke kippensoep gemaakt. Tot grote verrassing van de vrijwilligers stonden er ook bakjes met hyacinten klaar om uit te delen.

Jos Smit van Green in Between bloembollenbemiddeling vond het, in navolging van de bos witte tulpen, een leuk idee om de mensen een bakje hyacinten te schenken. Dit deed hij in samenwerking met een Zilkse pottenbroeier.

"De hyacintjes geven op dit moment een beetje geur en kleur in het leven!" geeft Jos aan. Daar is iedereen het natuurlijk volledig mee eens en wij willen Jos hartelijk dank voor dit mooie gebaar!

Foto's PR.