Datum: 06-03-2021 - 05:18

24
jan
'21
Landgoed in den Houte: alle woningen van De Lanen deelplan 1 zijn verkocht in Noordwijkerhout. (dronefoto's en bouwvideo 1e deelplan)
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: eind februari start de verkoop van Langehorst! (foto's en filmpje drone nieuwbouw Lanen 1)

Het is bijna zover: eind februari start de verkoop van Langehorst! Dit deelplan van Landgoed in den Houte bestaat uit 38 appartementen en penthouses, omgeven door bestaande bomen en nieuwe beplanting. Vanuit je appartement heb je dus altijd uitzicht op groen. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor de start verkoop...

Vanaf de start verkoop zal alle informatie zoals de verkoopprijzen, uitgebreide brochure, plattegronden en veel meer beschikbaar zijn. Bekijk de nieuwe beelden op onze website! 

Wonen op een landgoed
Landgoed in den Houte werd begin van de vorige eeuw gebouwd en heeft nog steeds een ongekende charme, gekenmerkt door historie en veel groen. Monumentale gebouwen en chique tuinen worden in ere hersteld en aangevuld met stijlvolle nieuwbouwwoningen. Het landgoed is ruim opgezet en beschikt over drie parken, een eigen wandelroute en een kinderboerderij.

Historische sfeer
De nieuwe woningen onderstrepen de historische sfeer met een klassieke architectuur die doet denken aan de oude paviljoens die hier vroeger stonden. In tegenstelling tot de oude paviljoens beschikken de woningen over alle moderne comfort zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Het woningaanbod bestaat uit appartementen, vrijstaande woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils.

Foto's en drone-filmpje BON en Chris Koomen.