Datum: 08-03-2021 - 17:18

24
jan
'21
Bedrijven promoten zich op Blik Op Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bedrijven promoten zich op BON: Snackbar Willemse.

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder zich aangemeld bij de nieuwswebsite van Blik Op Noordwijkerhout, wilt u uw bedrijf ook promoten op de meest bezochte nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk, vraag hier voor meer info. We willen u graag kennis laten maken met: 'Snackbar Willemse'. Lees meer voor alle informatie over dit bedrijf.... 

Op 27 december 2020 opende de nieuwe eigenaar Jesper Troost uit Noordwijkerhout, na een gewenste verbouwing, de deuren van zijn nu eigen Snackbar Willemse in de Dorpsstraat. Snackbar Willemse is sinds 1958 een begrip in Noordwijkerhout en ondanks zijn nog jonge leeftijd van 23, kent hij ondertussen al de in en outs van het runnen van een snackbar.

Voordat Jesper in december 2020 de zaak overnam heeft hij acht jaar lang zijn werkervaring daar kunnen opdoen op de locatie in de Dorpsstraat. Na een jaar stage in het Corinthia Hotel London en Hotel Des Indes in den Haag heeft hij afgelopen zomer zijn diploma behaald op IHMS, Manager/ondernemen horeca (hotel) Engelstalig. 

Jesper heet u van harte welkom in zijn snackbar op de Dorpsstraat!

Klik hier voor meer informatie over: 'Snackbar Willemse'.