Datum: 08-03-2021 - 16:12

22
jan
'21
Hoe krijg je een nieuwe 7 meter lange rvs-bakwand naar binnen bij Cafetaria De Koetiller in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Hoe krijg je een nieuwe 7 meter lange rvs-bakwand naar binnen bij Cafetaria De Koetiller? (foto's)

Ook in deze voor o.a. de horecabedrijven moeilijke coronatijd denken ondernemers toch ook weer vooruit, de tijd dat we ons normale leven weer kunnen oppakken. Zo ook eigenaar Steven Molenkamp van Cafetaria De Koetiller in de Havenstraat, hij vond dat na 23 jaar zijn 3 meter lang bakwand aan vernieuwing toe was. De bakwand deed het nog prima...

maar Steven wilde meer ruimte en meer technische mogelijkheden om te kunnen werken, om daarmee zijn klanten nog meer van dienst te kunnen zijn. Na veel voorbereidend werk werd een nieuwe 7 meter lange rvs-bakwand gekocht en deze week geleverd......maar hoe krijg je zo'n lang en zwaar gevaarte op een goede manier naar binnen?

Er moest een grote hijskraan in de Havenstraat aan te pas komen om de 7 meter lange rvs-bakwand netjes en veilig naar binnen te krijgen, op de foto's kunt u zien hoe dat in zijn werk gaat.

Na twee uurtjes 'naar binnen krijgen' en twee dagen afmonteren, zijn Steven en de medewerkers Cafetaria De Koetiller er weer klaar voor om u voor de komende jaren weer smakelijk van dienst te zijn.

Foto's BON.