Datum: 30-03-2023 - 06:21
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

22
jan
'21
Boaz Elmaliah de eerste baby van 2021 in de gemeente Noordwijk. in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Boaz Elmaliah de eerste baby van 2021 in de gemeente Noordwijk.

Boaz Elmaliah is geboren op 3 januari 2021 om 14.39 uur, een mooie zeven pond schoon aan de haak en heeft daarmee de titel 'eerste baby van 2021 in de gemeente Noordwijk' in de wacht gesleept. Trotse ouders zijn Lisanne en Meir Elmaliah, trotse grote broer is Jonathan (18 mnd oud). Papa Meir komt oorspronkelijk uit de kern Noordwijk, hij is hier opgegroeid....

Na een uitstapje van een paar jaar naar Amsterdam en Santpoort Zuid is het jonge gezin eind 2017 teruggekeerd naar Noordwijk, terug naar de roots van Meir. Zij bewonen een nieuwbouwhuis aan de Losplaatsweg. 

Meir werkt in het dagelijks leven als consultant in de IT voor een softwarebedrijf en Lisanne is business analist bij een pensioenfonds uit Den Haag. Beide werken al enige tijd vanuit huis.

Normaal gesproken reist Meir regelmatig maar dat is nu voorlopig even weggevallen. Voordeel is wel dat Meir nu ook veel tijd heeft kunnen doorbrengen met zoontje Jonathan en nu ook met Boaz. 

Een aantal adverteerders van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout hebben de kersverse ouders blij verrast met wat presentjes. Bouckaert SlaapcomfortVan Delft Groente en FruitVan Den Berg BloemensfeerVan Dam Fietsen en Juwelier André Schilder uit Noordwijkerhout.

En ook Keurslager Krijn van der BentVan der Zalm verswinkel en Mooijekind Fietsen uit Noordwijk, hebben met biefstukjes, waardebonnen, speelgoed en bloemen de ouders en hun zoon Boaz goed in de watten gelegd. De ouders bedanken de ondernemers hartelijk voor hun attenties!

De redactie van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout feliciteren Meir en Lisanne nogmaals van harte met de geboorte van hun zoon Boaz!

Foto's BON.