Datum: 25-06-2021 - 16:14

20
jan
'21
Uit het oog………maar niet uit het carnavalshart ! (oproep Kaninefaaten)
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Uit het oog………maar niet uit het carnavalshart ! (oproep Kaninefaaten)

Elk jaar tijdens de carnavalsperiode bezoeken de Prins en Prinses van de C.V. de Kaninefaaten dorpsgenoten die noodgedwongen door omstandigheden buiten Noordwijkerhout moeten verblijven in zieken- of verpleeghuizen. Daarnaast bezorgen Senatoren (oud Prinsen) een carnavalsattentie voor degenen die niet aan de evenementen kunnen deelnemen en toch een steuntje in de rug kunnen gebruiken....

Die aandacht fleurt je immers toch weer een beetje op! I.v.m. Covid-19 zal er geen carnaval op de normale manier gevierd worden, maar wij willen natuurlijk wel juist in deze periode de traditie van de carnavalsattentie handhaven. Helaas worden gegevens i.v.m. de wet op de persoonsgegevens niet meer vrijgegeven aan derden.

De Kaninefaaten roepen daarom iedereen op die voor deze attentie in aanmerking komt, dit te laten weten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus kent u of bent u degene die hiervoor in aanmerking komt, laat het weten aan de Kaninefaaten!

Want ……carnaval vier je altijd en overal !!!

Driewerf alaaf!!!
C.V. De Kaninefaaten