Datum: 08-03-2021 - 16:26

18
jan
'21
Bewoners Munnekeweij blij verrast met een bos prachtige tulpen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bewoners Munnekeweij blij verrast met een bos prachtige tulpen.

De 3de zaterdag in januari, is het Nationale Tulpendag. Deze dag markeert de start van Tulpenseizoen. Normaliter wordt dit gevierd met de grote Tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam, waar iedereen gratis een bosje tulpen mag plukken. Maar helaas kan dit evenement door corona niet doorgaan. Dit jaar is het thema ‘Let’s Connect’, dus blijf in verbinding, ook tijdens deze bizarre tijd....

En wat is er mooier om de tulp daarbij in te zetten. Dus verras iemand met tulpen, laat weten dat je aan iemand denkt. Sandra Balk van Creatizz, promotie sierteelt, heeft de bewoners van Munnekeweij verrast met een prachtig boeket tulpen. Mede mogelijk gemaakt door Van der Slot Tulips.

Het eerste boeket is door Sandra overhandigd aan de Heer Chris Brouwer, de vrijwilligers, Riet van Drongelen en Annie Duindam hebben de 70 boeketten rondgebracht bij de cliënten van Munnekeweij.

Op deze Nationale Tulpendag heeft de fa van der Slot een Tulpen Drive Through georganiseerd. En ze hebben daarbij een speciale actie, dat mensen bij aankoop van tulpen ook geld kunnen doneren voor de medewerkers in de zorg. Voor dit bedrag verzorgen zij tulpen naar de zorginstellingen.

We hopen dat iedereen in deze tijd wat extra omkijkt naar elkaar. Een klein gebaar kan al zoveel vrolijkheid geven. En de tulp kan deze verbinding maken.

Foto's PR.