Datum: 08-03-2021 - 00:50

16
jan
'21
Online magazine met unieke herinneringen aan De Schelft. (30 januari online veiling) in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Online magazine met unieke herinneringen aan De Schelft. (30 januari online veiling)

Zaterdag 16 januari 2021 publiceert Support de Schelft haar online magazine aan alle Noordwijkerhouters. In het online magazine staan interviews, foto’s en filmpjes over de Schelft. Foto’s van tientallen jaren terug tot aan recente foto’s van de brand. Veel foto’s zijn ingestuurd door inwoners van Noordwijkerhout, die daarbij hun persoonlijke verhaal hebben gedeeld...

Er was bijvoorbeeld medewerking van diverse verenigingen, ondernemers, Burgemeester Wendy Verkleij en Martien Meiland. Ondernemers uit Noordwijkerhout sponsorden het magazine. De opbrengst komt volledig ten gunste van alle door de brand getroffen verenigingen in de Schelft.

Het is dus een magazine voor en door Noordwijkerhouters. Het magazine is in te zien op www.suppordeschelft.nl, op de Facebook pagina van Support de Schelft en via deze link: https://bit.ly/38RexJb

Het magazine wordt per pagina weergegeven. Wilt u twee pagina’s zien? Draai uw telefoon horizontaal en druk op het vierkantje ‘volledig scherm’ rechtsonderin. Het bestuur van Support de Schelft wenst u veel leesplezier toe.

30 januari online-veiling
De crowdfunding-actie loopt door: op 30 januari a.s. vindt een online veiling plaats. Heeft u nog iets wat geveild kan worden en wat de opbrengst voor de verenigingen verhoogt? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt meer informatie. Zie ook onderstaand promovideo.