Datum: 08-03-2021 - 00:25

16
jan
'21
Het Wapen van Noordwijkerhout krijgt een partner.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Het Wapen van Noordwijkerhout krijgt een partner.

Vanaf begin april 2021 gaat Justin Brama de uitdaging aan om samen met eigenaresse Monique Verdegaal Het Wapen van Noordwijkerhout nog succesvoller voort te zetten. In de afgelopen 13 jaar heeft Monique het Wapen uitgebouwd tot de veelzijdige horecaonderneming die het nu is. Gedurende de jaren werden de hotelkamers vernieuwd en werd het Wapen...

uitgebreid met een mooi terras aan de overkant, een veranda en de zaal Wapenstaete. Deze uitbreiding bleek een groot succes vanaf dag 1. Ondanks de corona-periode werkt Monique met haar team keihard door en maken zij er een feest van door de gerechten gewoon bij mensen thuis te bezorgen. Met grote dank aan alle trouwe en nieuwe gasten die volop bestellen. 

De samenwerking is ontstaan tijdens een spontaan kopje koffie (wat later een fles wijn werd). Er werd bijgepraat en beide partners kwamen tot de ontdekking dat ze veel gemeen hadden in hun manier van denken en doen. De gesprekken leidden tot een plan van aanpak en het gevoel was direct goed!

Justin is een oude bekende en heeft op zijn 19e al een periode bij het Wapen gewerkt. Hij is 29 en Noordwijkerhouter in hart en nieren en woont samen met zijn vriendin in de Victorwijk. Na vele jaren ervaring in de horeca wordt zijn droom nu werkelijkheid.

Reislustig als hij was, heeft hij veel van de wereld gezien en is zijn wilde haren kwijt. Klaar om zijn droom te verwezenlijken op de plek waar het 10 jaar geleden begon. Vanaf april gaat de samenwerking van start en dat belooft iets heel moois te worden. 

Monique en Justin zijn beide super positief over de toekomst van Het Wapen van Noordwijkerhout en klaar om alle gasten weer te mogen verwelkomen.

Foto's BON.