Datum: 21-03-2023 - 12:59
16
jan
'21
Flinke donatie Rabobank Bollenstreek ‘Marktteam Noordwijk’ zorgt voor nieuwe totaalstand van € 22.000,- in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Flinke donatie Rabobank zorgt voor nieuwe totaalstand van € 22.000,- bij 'Support verenigingen de Schelft'.

“Dit is een geweldige sprong voorwaarts”, aldus penningmeester Jacques van Diemen. Het uiteindelijke doel van € 25.000, - voor de Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' beter bekend als ‘Support de Schelft’, komt steeds meer binnen handbereik. Hedenmiddag ontving de stichting een geweldige cheque van € 2500,- van de Rabobank Bollenstreek....

“We zitten als stichting nu op het bedrag van € 22.000, -, en er lopen nog een aantal mooie activiteiten”.

Accountmanager Roy Opdam van Rabobank Bollenstreek is vanaf het 1e uur, dus vanaf de oprichting van de stichting betrokken geweest. Tenslotte moet er een bankrekeningnummer geopend en een QR-code aangemaakt worden.

‘Marktteam Noordwijk’ maakt onderdeel uit van de Rabobank Bollenstreek en is betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven en investeert een deel van de winst in de samenleving.

De impact van de brand en de oprichting van de stichting was voor Marktteam Noordwijk aanleiding ‘een flinke duit in het zakje te doen!

Mariëlle van Steijn, namens de ledenraad Rabobank, overhandigt penningmeester Jacques van Diemen de fraaie cheque van € 2500, -.

Foto van links naar rechts. Roy Opdam, Mariëlle van Steijn, Jacques van Diemen en Aart de Jong (secretaris stichting).

Foto BON.