Datum: 29-03-2023 - 12:52
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

15
jan
'21
Geweldige response op kledinginzamelingsactie ODI in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI
Foto's Redactie BON

ODI stopt kledinginzamelingsactie maar is nog op zoek naar schminkspullen en archiefmateriaal vereniging.

Na de verwoestende brand in De Schelft heeft ODI heel veel kleding mogen ontvangen van mensen uit Noordwijkerhout en uit een ruime straal daarbuiten. ODI is dankbaar, maar de opslag is vol dus we moeten stoppen met de actie. Veel kleding is ingeleverd Pieter van der Geest die zijn Café van der Geest door de corona lockdown moest sluiten...

ODI mocht gebruik van de garderobe en het berghok en heeft een ideale tijdelijke opslag. Ook staan en zelfs dozen met spullen bij leden thuis. Uiteindelijk hoopt de toneelvereniging een mooie nieuwe eigen ruimte met opslag te vinden.

Nieuwe actie AH
Albert Heijn, de supermarkt in de Zeestraat, start een actie voor de getroffen verenigingen van de Schelft. Statiegeldbonnetjes kunnen gedoneerd worden voor de stichting die voor alle verenigingen geld inzamelt. Daarnaast is er vanaf 25 januari een kassabonnenactie.

Als de klant heeft afgerekend bij de kassa, kan men de kassabon in een doos deponeren. Je kunt kiezen uit drie verenigingen die door de brand in de Schelft zijn getroffen. Hoe meer kassabonnetjes, hoe groter de donatie die die vereniging van Albert Heijn krijgt. ODI hoopt natuurlijk dat veel klanten ODI goed gezind zijn.

Schminkspullen en archief
ODI heeft nog wel grote behoefte aan veel professionele Schminkspullen, dit ook na het mooie pakket via Suzanne’s Feestshop. Ook komen we graag nog in contact met (oud ODI) mensen die archief spullen willen schenken of uitlenen. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.