Datum: 26-01-2021 - 22:16

13
jan
'21
Dierenhoeve vraagt hulp bij aanstaande verhuizing in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve

Dierenhoeve ontvangt donatie van € 5000,- van kringloopwinkel.

Op 13 januari heeft De Dierenhoeve met veel vreugde een donatie van € 5000,- ontvangen van de Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout. Deze bijdrage zal geheel gebruikt worden voor de aanschaf van een “Engelse Kas”. Omdat Het Pesthuis en op de nieuwe locatie nog niet klaar zijn als De Dierenhoeve verhuisd op 1 september, zal de kas voorlopig worden gebruikt...

om het Koffiehuis in te vestigen. Het nieuwe koffiehuis zal gevestigd worden als onderdeel van gerestaureerde Engelse tuin. Dit is al de tweede keer dat De Dierenhoeve ondersteund wordt door Stichting Kringloop Herenstraat 63.

De Kringloop is 23 november 2017 met 23 vrijwilligers gestart aan de Herenstraat te Voorhout. De doelstelling is om zich in te zetten voor goede doelen in de gemeente Teylingen en de rand gemeenten. Ze zijn nu 3 jaar verder en er is al een bedrag van € 11.3000,- aan verschillende doelen geschonken.

Goede Doelen kunnen een donatie aanvragen en dan wordt er door de vrijwilligers gestemd of dit gehonoreerd wordt. De aanvraag van De Dierenhoeve is met 90% van de stemmen goedgekeurd! Dit geeft aan dat De kringloop De Dierenhoeve een zeer warm hart toedraagt!

De Kringloop krijgt de spullen aangeleverd vanuit de gehele bollenstreek. Alles wordt nagekeken en schoon gemaakt voordat het de winkel in gaat. 

De Dierenhoeve is erg content met deze prachtige donatie, maar heeft nog heel veel geld nodig. De kas zelf kost al € 40.000, daarbovenop zullen er ook nog een heleboel nieuwe dierenverblijven moeten komen. Dus nogmaals een oproep om steun in handjes en donaties.

Foto Frans van Steijn.