Datum: 26-01-2021 - 22:37

13
jan
'21
Statiegeld- en kassabon acties met de opbrengst voor 'Support verenigingen De Schelft' in Noordwijkerhout.
Geschreven door Support De Schelft 

Statiegeld- en kassabon acties met de opbrengst voor 'Support verenigingen de Schelft'.

“Wij voelen ons betrokken bij de gedupeerde verenigingen van de Schelft. Het is al een drama wanneer je je huisvesting kwijtraakt, maar dan ook nog eens veel materialen bij de brand verloren zien gaan? Een regelrechte ramp”, aldus Joran Ruijter, vestigingsmanager van de Albert Heijn Noordwijkerhout. “Daar willen ook wij iets aan doen, en doen dat met twee mooie acties.”...

De supermarkt gaat gedurende acht weken twee verschillende acties houden. De eerste loopt al. Bij het inleveren van de lege statiegeldflessen in de Albert Heijn kan men het bonnetje van het statiegeld deponeren in de langwerpige box die opgesteld staat voor de statiegeldmachine. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan alle gedupeerde verenigingen.

De opbrengst is voor de stichting ‘Nieuwe start verenigingen de Schelft’, beter bekend onder de noemer ‘Support verenigingen de Schelft’. De stichting roept daarom de inwoners van Noordwijkerhout op om, wanneer het statiegeld gemist kan worden, dit statiegeldbonnetje ten gunste van de stichting in te leveren.

Ook wordt er een tweede prachtige (competitieve met glimlach) actie opgezet. Deze geweldige actie start op maandag 25 januari aanstaande. Met deze actie kan er een leuke competitie ontstaan. Een ‘competitie’ tussen de Badmintonvereniging Noordwijkerhout, Carnavalsvereniging De Kaninefaaten en Toneelvereniging ODI.

Ter hoogte van de uitgang worden er drie boxen opgesteld. Wanneer de boodschappen zijn gedaan en er is afgerekend kan men het kassabonnetje deponeren in één van de drie boxen. Waar ligt je voorkeur, waar gaat je hart naar uit? De betreffende verenigingen kunnen met deze actie interessante geldprijzen winnen.

De winnaar, dus de vereniging die de meeste kassabonnetjes toebedeeld heeft gekregen kan een prachtig geldbedrag van € 1250, - tegemoet zien. De nummer twee ontvangt € 750, - en de als laatst geëindigde vereniging kan toch nog een bedrag van € 250, - aan de verenigingskas toevoegen. Laten we als inwoners deze leuke uitdaging aangaan!

Voor meer informatie: www.supportdeschelft.com

Foto BON.