13
jan
'21
Welzijn Noordwijk staat in coronatijd voor je klaar in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk staat in coronatijd voor je klaar.

Welzijn Noordwijk blijft voorlopig gesloten voor inloop volgens de laatste richtlijnen, maar is telefonisch en per mail goed bereikbaar voor alle vragen op het gebied van welzijn. Heb je een boodschap nodig, behoefte aan een sociaal praatje of zoek je een leuke afleiding in deze lastige tijd? Neem contact met ons, we helpen je graag...

De lockdown wordt verlengd en ja, we begrijpen ook waarom. We moeten hier met z’n allen doorheen, maar we doen het ook voor elkaar. Om de mensen in de zorg te ontlasten en om de kwetsbaren te beschermen. Dat neemt niet weg dat het een moeilijke tijd is. Zo’n lockdown betekent dat je je familie en vrienden minder vaak ziet.

Dat je niet met elkaar een kopje koffie of een borrel kan drinken. Dat je voorlopig even niet bij je favoriete activiteit kan aanschuiven. Het betekent simpelweg dat je minder makkelijk in contact kan komen met elkaar en dat is lastig, want we zijn sociale wezens. We zijn graag bij elkaar, praten graag met elkaar en willen delen.

We moeten er nog even doorheen en dat doen we met elkaar, want samen is altijd sterker dan één. Welzijn Noordwijk is er, zeker in deze tijd, voor jou. Elkaar live ontmoeten is lastig, maar we hebben mogelijkheden om afleiding te geven en ondersteuning te bieden.

Vrijwilligers staan klaar
Weet je even niet hoe je de boodschappen in huis krijgt, omdat je zelf de deur niet uit kan of lukt het niet om je hond uit te laten? Bel ons op. We hebben een heel team van vrijwilligers klaarstaan die je graag willen helpen. Ook is het mogelijk om medicatie op te laten halen bij de apotheek, of gewoon om even te kletsen aan te telefoon.

Online contact
Er is ook een gezellig initiatief opgezet in Noordwijk: Meetup@Noordwijk. Hier kun je online een quiz spelen met mensen uit Noordwijk. Ben je meer van de bordspellen of lijkt een online songfestival je wel wat? Doe gezellig mee en kom in contact met elkaar. Samen is het toch net iets leuker. Kijk voor meer informatie op www.meetupnoordwijk.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp bij administratie
Financieel gezien is het ook een lastige tijd voor veel mensen. Misschien kun je wel wat hulp en of tips bij de administratie gebruiken. Administratie met Koffie helpt je daar graag bij. Elke dinsdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur is er een vrijwilliger om je telefonisch te woord te staan op het nummer 06 409 069 75.

Komt het niet uit op dit tijdstip, spreek dan gerust een berichtje in. We bellen je zo snel mogelijk terug. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk voor meer informatie op de website www.administratiemetkoffie.nl

Hoe kun je ons bereiken?
We zijn van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur- 15.30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 071 711 4334. Ook kun je ons een mailtje sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., een bericht sturen op de website of via social media. Wil je meer tips over wat je kan doen tijdens de lockdown? Kijk dan zeker op www.welzijnnoordwijk.nl.