Datum: 25-02-2021 - 03:04

27
jan
'21
Voor alle basisschoolleerlingen: Maak je eigen carnavalswagen en win een mooie prijs in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Voor alle basisschoolleerlingen: Maak je eigen carnavalswagen en win een mooie prijs. (inzenddatum verlengd)

Het carnaval kan helaas dit jaar door de coronamaatregelen niet plaatsvinden zoals we gewend zijn. Maar Carnavalsvereniging De Vikings wil het toch niet zomaar voorbij laten gaan. We organiseren een wedstrijd voor alle basisschoolleerlingen van Noordwijkerhout en omstreken: Bouw, knutsel, plak of vouw je eigen carnavalswagen! Hieronder staat wat je moet doen....

Je mag natuurlijk hulp aan je ouders of de juf en meester vragen. Uiteraard zullen er mooie prijzen te winnen zijn voor de mooiste en creatiefste inzendingen. Alle creaties worden, als een echte carnavalsoptocht, achter elkaar getoond op ons YouTube kanaal op 13 februari vanaf 13.30 uur.

Hieronder staat wat je moet doen. Je mag natuurlijk hulp aan je ouders of de juf en meester vragen. Uiteraard zullen er mooie prijzen te winnen zijn voor de mooiste en creatiefste inzendingen. 

Hoe doe je mee?

- Je bent tussen de 3 en 12 jaar
- Maak een mooie carnavalswagen, de wagen mag gemaakt worden van LEGO, Playmobil, Duplo, een schoenendoos, wc rollen of andere materialen.
- Alle vormen van creativiteit zijn toegestaan!
- Stuur een duidelijke foto of een filmpje (maximaal 30 seconden) op van jou carnavalswagen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Vergeet niet bij het insturen je naam, leeftijd en telefoonnummer te vermelden.
- Maak bij je foto of filmpje een kort verhaaltje over wat je hebt gemaakt.
- De inleverdatum is uiterlijk : 7 februari 2021
- De bekendmaking van de winnaars is 13 februari 2021 om 13.30 uur te zien op YouTube, Facebookpagina van Carnavalsvereniging De Vikings, Blik Op Noordwijkerhout.
- De prijzen worden een week erna thuisgebracht. 

Met het inzenden van een foto of filmmateriaal geef je toestemming aan Carnavalsvereniging De Vikings om deze te gebruiken voor publicatie doeleinden.

Foto's boven PR. Zie promotie video hieronder.