Datum: 26-01-2021 - 23:04

12
jan
'21
Nieuws van Biljartvereniging Puyckendam.
Geschreven door Biljartvereniging Puyckendam

Nieuws van Biljartvereniging Puyckendam.

De Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (S.O.P.) heeft bij monde van bestuurslid Arie Groenen er bij de gemeente Noordwijk aangedrongen om toch wat activiteiten te mogen organiseren voor haar kwetsbare oudere gebruikers, lees kleine groepen. De gemeente heeft dit op 15 december 2020 gehonoreerd voor besloten kleine groepen. Kwetsbare ouderen zijn mensen...

die de leeftijd van tenminste 60 jaar hebben bereikt. De jongste biljarter is zelfs al 69 jaar oud. Ook bij de handwerkdames ligt de leeftijd boven de 60 jaar. Op deze manier kunnen de biljartvereniging en de dames met handwerken toch hun activiteiten voortzetten. Het is dus geen vrije inloop en er wordt aan alle coronamaatregelen voldaan.
* de bar is gesloten,
* 1,5 meter afstand houden,
* handen desinfecteren,
* biljarts ontsmetten,
* bij binnenkomst en wanneer er gelopen wordt, mondkapje voor en geen vrije inloop, 
* dagelijks wordt er een lijst bijgehouden van de aanwezige leden.

Er kon en kan dus recreatief gebiljart worden en de biljartvereniging heeft daar dankbaar gebruik van gemaakt. Om het toch nog enigszins spannend te maken heeft de voorzitter, Hans van Mullekom, een lijst bijgehouden van de interne vrije partijen biljarten. Zo is er toch nog een soort van ranglijst uit ontstaan en konden er enkele vleesprijzen worden uitgereikt, welke geschonken zijn door Piet Broekhof.
1e Leo Broekhof
2e Arie vd Burg
3e Joop Broekhof
4e Gerard vd Voort (niet op foto)
5e Leo v Beek

Foto's PR.