Datum: 26-01-2021 - 23:06

11
jan
'21
Nu ook online winkelen bij 'Stoffig Stel' met nieuwe website en webshop in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stoffig Stel

Nu ook online winkelen bij 'Stoffig Stel' met nieuwe website en webshop.

Vanaf heden kunt u ook online winkelen bij Stoffig Stel wol & stof. Met een nieuwe website en nu ook een webshop, kunt u bij ons terecht voor de nieuwste trends op brei en haakgebied. Wij blijven het persoonlijk contact met onze klanten nog steeds erg belangrijk vinden, dus heb je een vraag stel deze gerust door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.....

Helaas is onze "stenen" winkel op de Dorpsstraat vanwege de huidige corona-maatregelen tijdelijk gesloten en mag er ook niet afgehaald worden in de winkel. Woon je in de buurt? (Bollenstreek) dan kun je ook een bestelling via WhatsApp 0620619444 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de webwinkel aan ons doorgeven en bezorgen we deze bij een minimale besteding van 20 euro gratis bij je thuis.

Voor bezorging in de bollenstreek kiest u voor de bezorgoptie 'Bezorgen in de Bollenstreek', dit geldt bij een minimale besteding vanaf 20 euro. Wij nemen contact met u op over de mogelijkheden, zoals datum en tijd. Veel plezier en hopelijk zien we jullie ook straks weer in onze winkel aan de Dorpsstraat 48 in Noordwijkerhout.