Datum: 26-01-2021 - 21:31

10
jan
'21
'Hier begint de zee' een Rotaryclub stoeptegel-actie voor een schonere zee in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Rotaryclub Katwijk – Noordwijk

'Hier begint de zee' een Rotaryclub stoeptegel-actie voor een schonere zee.

Wij zijn leden van de Rotaryclub Katwijk – Noordwijk, een serviceclub, die acties organiseert voor goede doelen maar ook een club die zich graag inzet voor de (lokale) gemeenschap. Afgelopen zomer is gestart met het leggen van 100 tegels in de gemeente Katwijk (Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg). Het zijn prachtige stoeptegels en ze worden gelegd bij...

scholen, bibliotheken, sportvelden, golfbaan, in het centrum etc., kortom daar, waar veel mensen komen. Op deze wijze vragen we aandacht voor de vervuiling van de zee. Er worden dan wel allerlei acties bedacht om onze zeeën schoon te maken maar we moeten natuurlijk bij het begin beginnen, nl. niets op de grond gooien, zodat er ook niets via het riool naar de zee kan stromen. En hoe vaak zie je juist bij de straatkolken vieze peuken liggen?

Hoogste tijd om dit een halt toe te roepen. De gemeente Noordwijk werkt ook mee met deze actie en helpt ons bij het leggen hiervan. Wij zijn dus op zoek naar vrienden, familie, kennissen, winkeliers, verenigingen, organisaties, ondernemers: kortom iedereen die van onze zee houdt om een tegel (meer dan 1 mag natuurlijk ook) te ‘adopteren’ die in Noordwijkerhout en De Zilk worden gelegd. 

Doe je ook mee aan de actie om een tegel te adopteren? Dit kan als bedrijf, organisatie, privé, als gezin, klas, team, straat, buren, kortom iedere denkbare variatie is mogelijk! De tegels kosten € 38,50 per stuk.

Wij zien jullie aanmelding met heel veel belangstelling tegemoet! Kan via de mail of telefonisch. Met elkaar de zee schoner maken! Met een hartelijke groet én voor een schonere zee, ook via Noordwijkerhout en De Zilk!

Mariëtte Bergman
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Tel. 06 - 21177928
Wilma den Haan
Tel. 06 – 10924186
Dirk Hogervorst
Tel. 06 – 51320864

Foto's Rotaryclub Katwijk-Noordwijk