Datum: 26-01-2021 - 22:55

10
jan
'21
CJG online cursus: De Triple P training positief opvoeden voor gescheiden ouders.
Geschreven door Centrum voor Jeugd en Gezin Noordwijkerhout

CJG online cursus: De Triple P training positief opvoeden voor gescheiden ouders.

Op 19 januari 2021 start het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de gratis training Positief opvoeden voor gescheiden ouders. Gezien de coronamaatregelen wordt deze training deze keer online gegeven via Teams. Deze training is voor ouders die in een (v)echtscheiding zijn of net afgerond hebben en problemen ondervinden als gevolg van deze scheiding...

De Triple P training Positief opvoeden voor gescheiden ouders geeft je simpele, duidelijke handvatten over hoe om te gaan met de gevolgen van de scheiding. Denk aan het hanteren van conflicten, het omgaan met de scheiding en bijbehorende emoties, de mogelijke gevolgen voor de kinderen, het ontwikkelen van een eigen probleemoplossend vermogen en het uitwisselen van tips voor een goede balans tussen werk, gezin en ontspanning.

De cursus bestaat uit 5 online bijeenkomsten en een telefonisch contact en start op dinsdag 19 januari 2021. Omdat kinderen niet aanwezig mogen zijn is de cursus van 19.30-21.30 uur. De cursus is gratis. Voor aanmelden of meer informatie ga naar www.cjghillegom.nl.