Datum: 02-06-2023 - 19:53
07
jan
'21
Dierenhoeve vraagt hulp bij aanstaande verhuizing in Noordwijkerhout.
Geschreven door Kinderboerderij De Dierenhoeve
Foto's Redactie BON

Dierenhoeve ontvangt donatie van € 2900,- voor de aanschaf van infrarood- en zonnepanelen.

Kinderboerderij De Dierenhoeve is eind december verrast met een donatie van maar liefst ruim € 2900.- vanuit het coöperatie Fonds van de Rabobank. Dit geld gaat gebruikt worden voor de aankoop van infraroodpanelen en zonnepanelen. De infrarood verwarmingspanelen zullen dit weekend al direct geplaatst worden dankzij de medewerking...

en extra sponsoring van All Electric Home, de leverancier van deze IR verwarmingspanelen. Juist nu de dagen kouder worden zijn goede en degelijke infrarood verwarmingspanelen een uitkomst voor de klanten en medewerkers van De Dierenhoeve. Het Landgoed in den Houte wordt een volledig gasloze wijk en daarom zijn extra warmtebronnen nodig om alle ruimtes te verwarmen.

Bovendien kunnen deze elementen heel gemakkelijk meeverhuizen naar de nieuwe locatie, wat natuurlijk een vereiste is omdat De Dierenhoeve al per 1 september gevestigd zal zijn op de nieuwe plek in de Engelse Tuin. Voor deze verhuizing is nog veel geld, maar ook hulp nodig. Aanmelden en doneren kan via onze site www.dierenhoeve.nl.

Foto Frans van Steijn.